Om oss

En psykolog og en økonom. Rekrutteringsfaglig kompetanse kombinert med forretningsforståelse. Høye ambisjoner og smittende engasjement. Solid erfaring fra å skape utvikling og resultater for våre kunder gjennom å få på plass mer enn 600 riktige ledere, fagspesialister og styremedlemmer.

Benedikte Stiff

Benedikte Stiff :: Partner

Benedikte Stiff (1966) har bred erfaring fra arbeid innen FMCG/retail, industri, IT, kultur og akademia. Hun er en erfaren evaluerer av lederegenskaper, motivasjon, potensiale og overførbar kompetanse mellom bransjer. 

Stiff er utdannet psykolog fra UiB. Hun sitter i BI/DNV-GLs programkomite for årlig rekrutteringsseminar (2015-), og har vært er engasjert i arbeid med mangfold og unge ledertalenter gjennom styreverv i Alarga (2007-13). Stiff er DNV-GL sertifisert for bruk av arbeidspsykologiske verktøy.

Send e-mailLinkedIn

Tlf.: +47 924 45 661

Hild F. Kinder

Hild F. Kinder :: Partner

Hild F. Kinder (1967) har bred erfaring fra arbeid med bank/finans, industri, energi, IT og Life Science. Hennes spesialitet er ledelse med fokus på forretningsutvikling. Kinder har tidligere arbeidet som finansanalytiker og oppnådde topprangering både i Norge og internasjonalt.
Kinder har en Bachelor BA fra BI, og en MBA Finans fra NHH som omfatter AFA/CEFA. Hun sitter i nominasjonskomiteen til Tomra ASA og er leder av Stockmankomiteen i NFF. Kinder er DNV-GL sertifisert for bruk av arbeids- psykologiske verktøy.

Send e-mailLinkedInTwitter

Tlf.: +47 478 25 625