Investeringsanalytiker :: Eiendom

Med sitt femte eiendomsfond på plass, skal Osloteamet styrkes med en investeringsanalytiker. Petter Falck leder AREIM Norge, og bygger nå et lokalt team. Investeringsanalytiker blir tredje ansatt, og får en sentral rolle. Osloteamet er en del av det nordiske investeringsteamet på 17 personer.

AREIM gir gode muligheter for personlig vekst, og dedikerer tid til personlig utvikling. Rett person får sentrale, varierte oppgaver og anledning til å lære av og bidra i et anerkjent nordisk investeringsteam. Kandidater har god forretningsforståelse, er initiativrike og selvstendige og trives i team med felles, høye ambisjoner.

Arbeidsoppgaver

  • analysere markeder og potensielle investeringer
  • følge opp og bidra til å utvikle eksisterende eiendommer i porteføljen
  • delta i transaksjoner fra start til mål
  • koordinere transaksjonsarbeid med ledende rådgivere
  • bygge finansielle modeller og utarbeide presentasjoner

 

Kvalifikasjoner

  • interesse for eiendomsinvesteringer og -utvikling
  • minst to års erfaring fra investeringsbank, private equity, consulting
  • relevant mastergrad med solide akademiske resultater fra anerkjent institusjon
  • høy kapasitet, analytisk og tallsterk
  • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Se mer på AREIM.

Registrer din søknad, CV og vitnemål under innen 8 februar. For nærmere informasjon, kontakt gjerne KinderStiff Consulting ved Hild F. Kinder tel. 478 25 625 eller Benedikte Stiff tel. 924 45 661.

AREIM er en nordisk eiendomsinvestor og fondsforvalter etablert i 2003 med hovedkontor i Stockholm. Selskapet har gradvis etablert lokale kontorer; først i Helsinki, deretter Oslo, København og London. Investeringsfokuset er eiendommer med utviklingspotensial. Areim har levert sterke resultater til sine investorer over tid og hentet nylig NOK 9 mrd fra globale, institusjonelle investorer til sitt femte fond. AREIM har en teamorientert entreprenørkultur med ambisjon om å forbedre bymiljøet for innbyggere på en ansvarsfull og bærekraftig måte.


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 08.02.2023

Del på:

Fyll ut skjemaet nedenfor

Markerte felt er obligatorisk.

Andre oppdrag

Head of Capital Management :: Bank/Finans

Head of Capital Management er en sentral, nyopprettet rolle med konsernansvar for kapitalstyring. Ansvaret favner finansstrategi og finansiell planlegging, og er en rolle med strategisk og operativt ansvar. Kandidaten rapporterer til CFO. En ansvarlig og selvstendig person som trives med teamarbeid vil få en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter.

Arbeidssted: Oslo
Stillingstype: Fast
Søknadsfrist: Snarest

Les mer / søk
"
Lukk skjema

Personvernerklæring

KinderStiff Consulting er et norsk hodejegerselskap. Vi har fokus på fortrolig og sikker behandling av all informasjon om enkeltkandidater, og følger norsk lov ved behandling av persondata.

HVA SLAGS INFORMASJON SAMLER VI INN?
CV, eventuelt søknad og vitnemål

Vi samler inn informasjon når du sender inn ditt CV, eller du søker på en stilling vi håndterer. Vi kan også be om vitnemål. 

Korrespondanse

Vi kan lagre e-postkorrespondanse og notater i våre systemer.

Testbesvarelser oppbevares ikke i våre systemer, men oppbevares av våre samarbeidspartnere (AON og SHL).

 

HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN?
Rekruttering

Vi bruker informasjonen du gir oss for å få et helhetsbilde av din kompetanse og erfaring. Vi vurderer om du er relevant for nåværende og fremtidige stillinger eller styreverv, som vi skal rekruttere til for våre kunder.

Kommunisere med deg

Vi bruker informasjonen vi har til å kontakte deg vedrørende stillinger som kan være aktuelle eller for å svare deg når du kontakter oss.

Vi bruker også informasjonen din til å sende deg nyhetsbrev via e-post når du har ønsket dette.

 

HVORDAN BLIR INFORMASJONEN DELT?
Kunder

Vi overfører nødvendig informasjon til klienter, når du har gitt ditt samtykke til dette. Det kan være når du søker på stillinger, eller etter at vi har kontaktet deg angående en ledig stilling.

Deling med tredjepartsleverandører

Vi jobber med andre selskaper og personer som utfører oppgaver på vegne av oss. For eksempel vi benytter vi databasesystemet Filefinder, Microsoft365, har server hos ABS Net og tester hos AON og SHL.

 

OVERFØRER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE TIL LAND UTENFOR EU/EEA?

Personopplysningene dine kan overføres til og behandles i ett eller flere andre land, i eller utenfor EU/EEA. Vi overfører bare opplysningene om deg til land utenfor EU/EEA som EU-kommisjonen mener gir deg et tilstrekkelig beskyttelsesnivå, eller hvor de har iverksatt passende sikkerhetstiltak for å sikre ditt personvern. Vi overfører bare opplysningene om deg dersom vi har oppdragsgivere eller at nevnte samarbeidspartnere er i disse landene. Alle våre samarbeidspartnere følger norsk lov ved behandling av persondata.

 

HVORDAN KAN JEG FÅ INNSYN, ADMINISTRERE ELLER SLETTE INFORMASJON OM MEG SELV?

Ønsker du innsyn og kopi av informasjonen vi har om deg, eller dersom du har spørsmål, ønsker retting, sletting eller har innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du ta kontakt med din kontaktperson hos oss eller sende oss en epost til post@kinderstiff.no

Vi lagrer informasjonen så lenge som nødvendig for å fullføre enkeltansettelser, eller for å kunne ta kontakt med deg rundt nye muligheter om du har samtykket til dette.

Du kan når som helst be oss slette informasjonen vi har om deg. Det gjøres ved å sende en epost til oss post@kinderstiff.no. Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke gjør du det samme. 

Du har rett til å klage på vår behandling av dine personopplysninger til lokale datatilsynsmyndigheter.

 

HVORDAN HÅNDTERER VI JURIDISKE HENVENDELSER ELLER FOREBYGGER SKADE?

Vi kan bruke, ta vare på og dele informasjonen din som svar på en juridisk henvendelse hvis vi i god tro mener at loven pålegger oss å gjøre dette. 

 

HVORDAN GIR VI DEG BESKJED OM ENDRINGENE I DISSE RETNINGSLINJENE?

Vi gir deg beskjed før vi gjør endringer i disse retningslinjene, og vi gir deg muligheten til å se gjennom og kommentere de reviderte retningslinjene før du fortsetter å bruke tjenestene våre.

 

SLIK KONTAKTER DU OSS MED SPØRSMÅL OM PERSONVERN.

Har du spørsmål? Kontakt behandlingsansvarlig hos oss Hild F. Kinder på post@kinderstiff.no, mobil: +47 478 25 625 eller per brev:

KinderStiff Consulting AS, Org.nr. 898212122, Akersgata 11, 0158 Oslo 

Lukk