Andre oppdrag

Finance Manager :: Aweco AS

Finance Manager rapporterer til Finansdirektør og vil arbeide med regnskap og rapportering, budsjettering og skatterapportering. Virksomheten omfatter global kapitalforvaltning, engasjementer med sosial påvirkning og eieroppfølging og -rapportering. Du vil ha kontakt med og følge opp internasjonale forretningsforbindelser, og noe reisevirksomhet må påregnes. Selskapet er i en utviklingsfase som vil gi muligheter fremover.

Arbeidssted: Oslo
Stillingstype: Fast
Søknadsfrist: 14.05.2018

Les mer / søk
Risk/performance analytiker :: Odin Forvaltning

Analytiker inngår i avdeling for analyser og rapportering på risk og performance. ODIN Forvaltning opererer i norske og internasjonale finansielle markeder og stillingen er et godt utgangspunkt for å videreutvikle kompetanse innen middle-office.

Arbeidssted: Oslo
Stillingstype: Fast
Søknadsfrist: 04.05.2018

Les mer / søk
Investeringsanalytiker :: NRP Asset Management

Med kraftig vekst i kapital under forvaltning, skal teamet styrkes med en investeringsanalytiker. Dagens team på seks er erfarent og har god «track record». 

Arbeidssted: Oslo
Stillingstype: Fast
Søknadsfrist: 23.04.2018

Les mer / søk
Investeringsdirektør :: Aweco

Du får ansvaret for investeringsfunksjonen; daglig forvaltning, kontinuerlig overvåkning og videreutvikling av investeringsstrategi, risk management og har personalansvar. Samspill med virksomhetens social impact engasjement er en tilleggsdimensjon.

Arbeidssted: Oslo
Stillingstype: Fast
Søknadsfrist: Snarest

Les mer / søk
"