Head of Data Manangement :: Oslo Pensjonsforsikring

OPF er i en spennende vekstfase og har ambisjoner om å bygge et fremtidsrettet Mid-/Backoffice-miljø for kapitalforvannsvirksomheten, og har derfor opprettet en ny stilling. Head of Data Management vil utvikle effektiv datahåndtering og bidra til å velge gode tekniske løsninger.

For å trives i rollen liker du å analysere hvordan tekniske muligheter kan løse praktiske utfordringer. Du motiveres av å automatisere dataflyt og har teknisk innsikt for å få på plass gode løsninger. Kandidater er teamorientert, og jobber godt på tverr av organisasjonen.

 

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Utvikle og vedlikeholde datavarehus (SQL database)
 • Etablere og drifte effektive systemløsninger som sikrer god transparens og lav operasjonell risiko
 • Kvalitetssikring av referanse- og markedsdata gjennom effektiv datahåndtering og gode kontroller
 • Dataimport fra eksterne dataleverandører til interne systemer (datavarehus og kjernesystem)
 • Teknisk oppfølging av kjernesystem, herunder har et overordnet ansvar for test ved versjonsoppgraderinger
 • Dialog direkte med ekstern leverandør av kjernesystem, porteføljestyringssystemet Vitec PORTMAN, for å sørge for at funksjonelle forretningskrav ivaretas

 

 Ønsket kompetanse

 • Solid erfaring med datahåndtering og god kompetanse på å etablere og håndtere databaser
 • God kjennskap til integrasjonsløsninger, som web-API, REST, schedulering, ETL løsninger
 • Høy kompetanse på relevante programmeringsspråk
 • Solid finansfaglig forståelse
 • Høyere utdanning innen Informatikk og/eller økonomi/finansfag
 • En fordel med erfaring fra porteføljestyringssystem for håndtering av finansielle instrumenter

 

Kandidater med dokumentert teknisk kompetanse, men mindre erfaring fra finans kan være aktuelle. Stillingen vil tilpasses erfaringsnivå.

Head of Data Management rapporterer til Head of Mid-/Backoffice Vegard Annweiler og inngår i Finans- og risikostyringsavdelingen. Teamet jobber tett med kapitalforvaltningsavdelingen. Les mer på OPF

Ta gjerne kontakt med KinderStiff Consulting ved Hild F. Kinder tlf. 478 25 625, eller Benedikte Stiff tlf. 924 45 661, alternativt Head of Mid-/Backoffice Vegard Annweiler tlf. 907 38 789. Registrer gjerne interesse under.

Oslo Pensjonsforsikring AS (OPF) er et av Norges største og mest solide livsforsikringsselskaper. OPF er eid av Oslo kommune og har kommunen, heleide aksjeselskaper samt helseforetakene i Oslo-området som kunder. Målet for driften er å sikre kundene lavest mulig pensjons- og forsikringskostnader. OPF er blant de største ikke-statlige kapitalforvalterne i Norge, og har en forvaltningskapital på 125 milliarder kroner. Porteføljen er spredt på norske rentepapirer, utlån, globale aksjer og eiendom som forvaltes internt, mens andre forvaltningstjenester kjøpes fra norske og internasjonale forvaltere. OPF har 110 ansatte, og flytter i høst inn i moderne lokaler på St Olavs Plass 5.


Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest

Del på:

Fyll ut skjemaet nedenfor

Markerte felt er obligatorisk.

Andre oppdrag

Adm. dir :: Oslo Produksjon & Tjenester

OPT har et betydningsfullt samfunnsoppdrag i kjernen av mangfold og sosial bærekraft; å bidra til at flere får mulighet til å delta i samfunnet gjennom å delta i arbeidslivet.

Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 01.06.2022

Les mer / søk
Adm. dir :: DNB Næringsmegling

Øke markedsandel og videreutvikle systemverdi.

Arbeidssted: Dronning Eufemias gate 30
Stillingstype: Fast
Søknadsfrist: Snarest

Les mer / søk
"
Lukk skjema

Personvernerklæring

KinderStiff Consulting er et norsk hodejegerselskap. Vi har fokus på fortrolig og sikker behandling av all informasjon om enkeltkandidater, og følger norsk lov ved behandling av persondata.

HVA SLAGS INFORMASJON SAMLER VI INN?
CV, eventuelt søknad og vitnemål

Vi samler inn informasjon når du sender inn ditt CV, eller du søker på en stilling vi håndterer. Vi kan også be om vitnemål. 

Korrespondanse

Vi kan lagre e-postkorrespondanse og notater i våre systemer.

Testbesvarelser oppbevares ikke i våre systemer, men oppbevares av våre samarbeidspartnere (AON og SHL).

 

HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONEN?
Rekruttering

Vi bruker informasjonen du gir oss for å få et helhetsbilde av din kompetanse og erfaring. Vi vurderer om du er relevant for nåværende og fremtidige stillinger eller styreverv, som vi skal rekruttere til for våre kunder.

Kommunisere med deg

Vi bruker informasjonen vi har til å kontakte deg vedrørende stillinger som kan være aktuelle eller for å svare deg når du kontakter oss.

Vi bruker også informasjonen din til å sende deg nyhetsbrev via e-post når du har ønsket dette.

 

HVORDAN BLIR INFORMASJONEN DELT?
Kunder

Vi overfører nødvendig informasjon til klienter, når du har gitt ditt samtykke til dette. Det kan være når du søker på stillinger, eller etter at vi har kontaktet deg angående en ledig stilling.

Deling med tredjepartsleverandører

Vi jobber med andre selskaper og personer som utfører oppgaver på vegne av oss. For eksempel vi benytter vi databasesystemet Filefinder, Microsoft365, har server hos ABS Net og tester hos AON og SHL.

 

OVERFØRER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE TIL LAND UTENFOR EU/EEA?

Personopplysningene dine kan overføres til og behandles i ett eller flere andre land, i eller utenfor EU/EEA. Vi overfører bare opplysningene om deg til land utenfor EU/EEA som EU-kommisjonen mener gir deg et tilstrekkelig beskyttelsesnivå, eller hvor de har iverksatt passende sikkerhetstiltak for å sikre ditt personvern. Vi overfører bare opplysningene om deg dersom vi har oppdragsgivere eller at nevnte samarbeidspartnere er i disse landene. Alle våre samarbeidspartnere følger norsk lov ved behandling av persondata.

 

HVORDAN KAN JEG FÅ INNSYN, ADMINISTRERE ELLER SLETTE INFORMASJON OM MEG SELV?

Ønsker du innsyn og kopi av informasjonen vi har om deg, eller dersom du har spørsmål, ønsker retting, sletting eller har innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du ta kontakt med din kontaktperson hos oss eller sende oss en epost til post@kinderstiff.no

Vi lagrer informasjonen så lenge som nødvendig for å fullføre enkeltansettelser, eller for å kunne ta kontakt med deg rundt nye muligheter om du har samtykket til dette.

Du kan når som helst be oss slette informasjonen vi har om deg. Det gjøres ved å sende en epost til oss post@kinderstiff.no. Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke gjør du det samme. 

Du har rett til å klage på vår behandling av dine personopplysninger til lokale datatilsynsmyndigheter.

 

HVORDAN HÅNDTERER VI JURIDISKE HENVENDELSER ELLER FOREBYGGER SKADE?

Vi kan bruke, ta vare på og dele informasjonen din som svar på en juridisk henvendelse hvis vi i god tro mener at loven pålegger oss å gjøre dette. 

 

HVORDAN GIR VI DEG BESKJED OM ENDRINGENE I DISSE RETNINGSLINJENE?

Vi gir deg beskjed før vi gjør endringer i disse retningslinjene, og vi gir deg muligheten til å se gjennom og kommentere de reviderte retningslinjene før du fortsetter å bruke tjenestene våre.

 

SLIK KONTAKTER DU OSS MED SPØRSMÅL OM PERSONVERN.

Har du spørsmål? Kontakt behandlingsansvarlig hos oss Hild F. Kinder på post@kinderstiff.no, mobil: +47 478 25 625 eller per brev:

KinderStiff Consulting AS, Org.nr. 898212122, Akersgata 11, 0158 Oslo 

Lukk